Tutustu toimintaan

Teemme PK-yrityksille lisää fyrkkaa talousjohtamisella

Mitä ongelmia sinä kohtaat?

Selkeä suunnitelma tavoitteisiin ja tulokseen pääsemiseen puuttuu

Tuloksen kasvattamiseen ei ole selkeää suunnitelmaa. Fokus ei ole tulevaisuudessa, vaan yritys keskittyy tämän hetken asioiden hoitamiseen. Tarvittavia muutoksia ei johdeta yrityksen arjessa.

Yrityksen kassassa ei ole rahaa ja ennustamisessa on haasteita

Myynti vetää mutta kassaan ei kotiudu rahaa samalla tahdilla. Talousraportit eivät kerro tarkasti lähiajan tuloksesta ja kassatilanteesta.

Yrityksen kannattavuus vaihtelee

Asiakkaiden, tuotteiden tai palveluryhmien kannattavuudet vaihtelevat. Syitä ei tiedetä tai tunneta tarkasti. Systemaattista mittaamista ei tehdä, tai mittarit eivät kerro haluttuja asioita.

Taloushallinto ei toimi liiketoimintalähtöisesti.

Kirjanpidon raportit eivät tue yhtiön johtamista. Manuaalista työtä tehdään yllättävän paljon. Kirjanpitäjään ei saada riittävän hyvin yhteyttä, eikä kumppanuus tuo toivottua lisäarvoa.

Referenssit

Näin meistä puhutaan

Kävimme läpi useita vaihtoehtoja taloushallinnon selkeyttämiseksi. Profiman palvelukokonaisuus sopi juuri meidän tarpeisiimme. Tiesin myös ennalta, että Lars (Hästö) on huipputaitava taloushallinnon asioissa, joten valinta oli selkeä. Olen ehtinyt suositella palvelua jo muillekin!

Lasse Moilanen

Toimitusjohtaja, BioSO4 Oy

Jatkuva yhteydenpito, uskallus kyseenalaistaa ratkaisuja ja ymmärrys liiketoiminnasta ovat olleet hyvä pohja pitkäkestoiselle yhteistyölle. Profiman kanssa olemme parantaneet tuotekannattavuutta ja selkeyttäneet konsernirakennetta. Katsokaa vaikka finderista. Tämä on ollut sitä kuuluisaa ”todellista kumppanuutta”.

Jari Moilanen

Toimitusjohtaja, Checkmark Oy

Talouskumppani -palvelu rakennettiin juuri meidän tarpeisiin sopivaksi. Lupaukset on pidetty ja kommunikaatio on toiminut. Profiman kanssa olemme optimoineet varaston arvoa, selkeyttäneet budjetointia ja parantaneet ennusteiden osumatarkkuutta. Suosittelen Profimaa yrityksille, jotka haluavat heidän liiketoimintaansa pureutuvan talouskumppanin.

Taina Rautapuro

Toimitusjohtaja, Nahkakunta

Varaa maksuton talouden terveystarkastus!

Talouden terveystarkastus on 30 minuutin etä-auditointi, jossa tunnistamme yrityksenne mahdollisuudet tehdä lisää fyrkkaa!

Mitä selvitetään?

Talouden terveystarkastuksessa selvitetään missä talouden eri osa-alueissa yrityksellä olisi mahdollista tehdä lisää fyrkkaa. Me osaamme kysyä sinulta oikeita kysymyksiä ja selvittää priorisoitavat toimenpiteet.

Kenelle sopii? 

Lääkäritarkastus sopii yrittäjille, omistajille sekä yritysjohdolle. Niille henkilöille, jotka haluavat saada ulkopuolisen talouden asiantuntijan näkemyksen oman liiketoiminnan taloudellisesta tilanteesta.

Mitä jää käteen?

Tapaamisen jälkeen saatte selkokielisen raportin, joka sisältää priorisoitavat haasteet ja korjausehdotukset näihin haasteisiin.

Yleisimmät asiat, joista löytyy kehitettävää:

 

Varastonkierto

Hinnoittelu

Maksuajat

Kannattavuus

Osakevaihdot

Voitonjako ja tulojen nostaminen

✅ Tilaa maksuton talouden terveystarkastus kivenkovalta asiantuntijalta

TILAA MAKSUTON TARKASTUS TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Mistä olet kiinnostunut?

12 + 3 =

Lars Hästö

Toimitusjohtaja

lars.hasto@profima.fi

+358 400 228 625