Palvelut

Talouspäällikkö­palvelut

Mitä tehdä kun kirjanpidosta saadut raportit eivät enää olekaan niin selviä? Ehkä yrityksen kasvu on voimakasta mutta kannattavuus on heikkoa tai katteet laskevat kun niiden pitäisi nousta. Tiedätkö asiakkaittesi ja tuotteidesi kannattavuuden?

Miten selvitä kassakriisistä? Jos et itse tiedä mitä talouden luvut todella tarkoittavat ja miten niihin vaikutetaan voi olla paikallaan käyttää talouspäällikköpalveluja. Yrityksen kassavirran hallinta ja ennustaminen on yrityksen tärkeimpiä, ellei tärkein mittari.

Finance Business Partner. Hän toimii johdon kumppanina ja toimii yrityksessä kuten oma talouspäällikkö. Kokenut talouspäällikkö osaa tulkita taloudellisia lukuja ja kääntää ne tiedoksi ja työkaluiksi, jotka tukevat yritysjohdon päätöksentekoa. Yritysjohdon kannalta saadaan luotto tulevaan, ymmärrys missä mennään ja henkilökohtaisen talouden kumppanin.

Talouspäällikkö osallistuu tarpeen mukaan johtoryhmän työskentelyyn. Talouspäällikköpalvelussa yrityksen talouden tunnusluvut analysoidaan kuukausittain sekä tuotetaan ennusteet tuleville kuukausille. Olet jatkuvasti perillä yhtiön taloudellisesta tilasta, suunnasta ja rahojen riittävyydestä.


Taloushallinto­palvelut

Profiman taloushallintopalvelut perustuvat laajaan kokemukseemme talousjohdon ja -hallinnon tehtävistä. Meidän lähtökohtana on, että kirjanpidon pitää tukea yritysjohdon päätöksentekoa. Teemme kirjanpidon yrityksen omassa järjestelmässä tai voimme myös ehdottaa yrityksen liiketoimintaan sopivaa järjestelmää. Kirjanpidon tekee aina nimetty kirjanpitäjä ja asiakassuhteesta vastaa Profima talouspäällikkö, joka käy aina kuukauden luvut läpi. Näin takaamme kirjanpidon laadun. Autamme myös yrityksiä tehostamaan taloudellisia prosesseja. Saat aktiivista tukea liiketoimintasi johtamiseen, seurantaan ja ennustamiseen

Palvelu sisältää:

  • Reaaliaikainen ja läpinäkyvä taloushallinto
  • Tuotot ja niitä vastaavat kulut oikein kuukausitasolla, jotta kuukausittainen tulos on oikein
  • Kuukauden tulos valmistuu halutussa aikataulussa
  • Palkanlaskenta