Ota yhteyttä

Meitä yhdistää halu tehdä tulosta PK-yrityksille!

Asiantuntijat

Keitä olemme?

 

Lars Hästö

Lars Hästö

Toimitusjohtaja

lars.hasto@profima.fi

+358 400 228 625

Lars on ihmisläheinen taloushallinnon ammattilainen, joka näkee firmojen haasteet kassavirran kautta. Tältä tyypiltä voit odottaa oikeita, helposti ymmärrettäviä ja juuri sinun liiketoimintaasi koskevia kysymyksiä. Larsin voit herättää jopa keskellä yötä ja saat häneltä silti selkeät vastaukset PK-yritysten yleisimpiin kassahaasteisiin. Larsia on asiakkaiden toimesta kuvailtu tyypiksi, joka osaa nähdä lukujen taakse. Katso vaikka LinkedIn-profiilin suosituksia!

Tero Konttinen

Tero Konttinen

Accounting Business Partner

tero.konttinen@profima.fi

+358 40 762 9061

Tero on terävä numeroiden kanssa. Tältä mieheltä ei mene debet ja kredit sekaisin. Tero löydetään usein veistelemästä vitsejä kahvihuoneessa. Vitsien lisäksi Tero veistelee ammattitaitoisia tilinpäätöksiä ja rullaavia ennusteita. Asiakkaat ovat luonnehtineet Teroa nopeasti oppivaksi ja helposti lähestyttäväksi asiantuntijaksi. Tätä tyyppiä voit lähestyä ongelman, kuin ongelman kanssa!

Torsten "Toti" Hästö

Torsten "Toti" Hästö

Hallituksen puheenjohtaja

torsten.hasto@profima.fi

+358 50 5024 608

Torsten ”Toti” Hästö on kokenut talousjohtaja, jolla on kokemusta eri kokoisista yrityksistä useilta eri toimialoilta. Lempinimestään huolimatta kyseessä ei ole totinen kaveri, vaan juttua lentää aiheesta kun aiheesta. Pitkän historian aikana tämä kaveri on kerryttänyt osaamista erityisesti ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, sekä verotuksesta. Pitkä historia ei kuitenkaan tarkoita, että Toti olisi jäänyt lepäämään laakereilleen. Päinvastoin Toti pyörittää esimerkiksi Power Bi:tä yhtä menestyksekkäästi, kuin purjeveneen ruoria Helsingin saaristossa. Totin mottona on ”Hands on – tehdään yhdessä tulosta!”

 

Tuomo Arola

Tuomo Arola

Accounting Business Partner

tuomo.arola@profima.fi

+358 45 8045 296

Tuomo on kokenut kehäkettu taloushallinnossa. Hän on opettanut ammattikorkeakoulussa, pyörittänyt omaa tilitoimistoa ja toiminut taloushallintojärjestelmän kouluttajana. Listasta puuttuu enää paikka eduskunnassa. Tältä tyypiltä voit siis odottaa monipuolista näkemystä ja laajaa asiantuntijuutta talouden saralla. Tuomo ymmärtää talouden lisäksi kielistä. Tuntemattomaltakin kuulostavat kielet taittuvat mieheltä yhtä sujuvasti kuin pk-yrityksen rullaava tulosennuste.

✅ Tilaa maksuton talouden terveystarkastus kivenkovalta asiantuntijalta

TILAA MAKSUTON TARKASTUS TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

Mistä olet kiinnostunut?

3 + 8 =

Lars Hästö

Toimitusjohtaja

lars.hasto@profima.fi

+358 400 228 625