Yritys

Talousjohdon ulkoistaminen

Talousjohdon tai koko talousosaston ei tarvitse välttämättä toimia kiinteässä työsuhteessa. Tarvittava osaaminen ja näkemys voi löytyä myös kokeneelta ja osaavalta ulkopuoliselta kumppanilta.

Profiman kokenut talousjohdon ammattilainen vastaa yrityksesi talousjohdosta ulkoisena palveluna haluamassasi laajuudessa. Saat aktiivista tukea liiketoimintasi johtamiseen ja seurantaan. Liiketoimintasi ja kassavirtasi ovat paremmin hallittavissa ja ennustettavissa ja siten voimme yhdessä parantaa kannattavuuttanne. Toteutamme myös kehityshankkeita johdon tarpeisiin, esimerkiksi johtamis- ja toiminnanohjausjärjestelmien, raportoinnin ja talousprosessien osalta.

Kirjapitopalvelut

Tuotamme PK-yrityksille ulkoistettuja kirjanpitopalveluja. Perinteisen tilitoimistopalvelun lisäksi tuotamme yrityksen johtamiseen tarvittavat raportit sekä kehitämme taloushallinnon prosesseja.

Hoidamme tilitoimistopalvelut omilla järjestelmilläsi tai käyttämällämme pilvipohjaisella ratkaisulla mikä tehostaa tiedonkulkua ja talousprosesseja. Palvelun tuottaa nimetty henkilö ja palvelun laadusta vastaa kokenut talouspäällikkö.

Olet jatkuvasti perillä yhtiön taloudellisesta tilasta, suunnasta ja rahojen riittävyydestä. Saat aktiivista tukea liiketoimintasi johtamiseen, seurantaan ja ennustamiseen.