Talouskumppani päätöstesi tukena

Profima tarjoaa yrityksesi käyttöön korvaamattoman kumppanin. Talouskumppani on kokenut neuvonantaja, jonka rooli on vastaava kuin yrityksen oman talouspäällikön tai talousjohtajan eli CFO:n.

Ulkoista talouspäällikön tehtävät, ja saat Profimalta käyttöösi todellisen talousjohdon ammattilaisen, joka osaa kääntää numerot yrityksesi päätöksentekoa tukevaksi tiedoksi! Kun kassavirtaennusteet, kustannuspaikkaseuranta ja tulos- sekä taseanalyysit ovat ulkopuolisen ammattilaisen käsissä, yrityksesi voimavarat vapautuvat ja toimintasi tehostuu.

Talousjohtaja osallistuu tarpeen mukaan yritysjohdon työskentelyyn – oli kyse sitten johtoryhmästä tai vaikka vain yksittäisen yrittäjän päätöksenteosta – ja on mukana luotsaamassa liiketoimintaa juuri oikeaan suuntaan. Talouskumppani luo luottamusta liiketoiminnan tulevaisuuteen, tuo syvempää ymmärrystä tämän hetken tilanteesta sekä tarjoaa läheisen kumppanin yrityksen talouden tehokkaampaan hallintaan.

Profiman sijainti on Helsingissä, ja taloushallintopalvelumme perustuvat laajaan kokemukseen talousjohdon ja taloushallinnon tehtävistä. Palvelemme tällä hetkellä muun muassa teknisen tukkukaupan, tuottavan teollisuuden, rakennusalan, lakiasioiden, lääketeollisuuden ja ohjelmistoalan asiakkaita.

Onko kassavirta­ennusteesi laatiminen ajan tasalla?

Talouskumppani analysoi yrityksesi talouden tunnusluvut kuukausittain ja luo ennusteet tuleville kuukausille. Näin olet jatkuvasti perillä yhtiön taloudellisesta tilasta, suunnasta ja rahojen riittävyydestä. Kassavirtaennusteen laatiminen asiantuntevasti sekä ajan tasalla oleva tieto erilaisista rahoitusmalleista ja rahoitusjärjestelyistä tekevät liiketoiminnastasi vakaata ja varmaa.

Hyödynnätkö liiketoiminnassasi kustannuspaikka­seurantaa?

Kustannuspaikkojen seuraaminen sekä siihen perustuva laskenta ja raportointi ovat olennaisia keinoja yrityksesi kannattavuuden mittaamiseksi. Talouspäällikkö kertoo kustannuspaikkaseurannan avulla, jos esimerkiksi katteet ja kannattavuus ovat laskussa, vaikka yrityksen kasvu onkin voimakasta.

Tiedätkö, miten kassakriisi vältetään tulosanalyysin ja taseanalyysin avulla?

Mitä teet, jos yrityksesi ajautuu kassakriisiin? Ja miten sen voi välttää? Jos et itse tiedä, mitä talouden luvut todella tarkoittavat ja miten niihin vaikutetaan, talouspäällikkö on tukenasi. Yrityksen kassavirran hallinta ja ennustaminen ovat yrityksen tärkeimpiä mittareita, ja kassavirran seuraaminen kannattaakin ulkoistaa ammattilaiselle.

Tiedätkö, mitä kaikkia hyötyjä ulkoistettu talousjohtaja tuo?

Profiman tarjoaman Talouskumppanin tehtävä on tuoda reaaliaikaista lisäarvoa analyyseillä, jotka auttavat liiketoimintayksikön johtoa päätöksenteossa. Talouspäällikön myötä käytössäsi on analyyttistä, kaupallista ja viestinnällistä osaamista sekä taito jakaa tietoa organisaatiosi käyttöön selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.

Talouskumppani tarjoaa käyttöösi

  • ulkoistetun talouspäällikön, joka toimii kuten yrityksesi oma CFO
  • kumppanin yrityksen talouden tehokkaampaan hallintaan
  • Profiman koko asiantuntijaverkoston osaamisen ja tukea projekteihin sekä kehityshankkeisiin
  • asiantuntevat kassavirtaennusteet sekä uusinta tietoa rahoitusmalleista ja rahoitusjärjestelyistä
  • osaamista kustannuspaikkaseurannasta ja siihen liittyvästä laskennasta ja raportoinnista
  • arvokasta apua yritysjohdon päätöksentekoon joustavalla ja kustannustehokkaalla palvelumallilla.