Taloushallinto­palvelut – kirjanpito tehokäyttöön

Kirjanpidon voi hoitaa hyvin tai huonosti, mutta sen voi hoitaa myös erittäin hyvin – tavalla, joka tukee liiketoimintaa ja tarjoaa oikeaa ymmärrystä yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Profiman taloushallinnon palveluiden lähtökohtana on, että hyvä kirjanpitäjä ja talouspäällikkö auttavat aina yritysjohtoa oikeiden päätösten tekemisessä.

Kirjanpidon tehtävänä on täyttää verotukseen ja viranomaisvalvontaan liittyvät vaatimukset sekä kertoa omistajalle yrityksen taloudellinen tilanne mahdollisimman hyvin juuri siinä hetkessä. Kirjanpito voi kuitenkin olla vielä enemmän: yksi työkalu yrityksen johtamisessa ja siihen liittyvien päätösten pohjustamisessa.

Profiman tarjoaman kirjanpidon tekee aina nimetty kirjanpitäjä, ja hänen ohellaan yrityksesi kanssa työskentelee toinen asiantuntijamme, talouspäällikkö. Hän käy kanssasi joka kuukauden luvut ja tilinpäätöksen läpi sekä toimii kirjanpidon laadun takaajana. Vankka kokemuksemme taloushallinnosta niin pörssiyhtiöiden kuin pk-yritystenkin kanssa takaa, että Profimalta saat kustannuspaikkaseurannan kaltaista lisäarvoa, jota pelkkä tilitoimisto ei pysty tarjoamaan.

Ratkaisut aina tilanteen mukaan

Profiman taloushallinnon palvelut muokataan aina vastaamaan asiakasyrityksen tarpeita ja toimintatapoja. Kirjanpito suoritetaan joko yrityksesi omassa toiminnanohjausjärjestelmässä tai yhteistyökumppaniemme Netvisorin, Fennoan tai Brioxin järjestelmässä. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka sopii yrityksesi toimintaan ja tilanteeseen parhaiten.

Laaja-alaista kokemusta hyödyksesi

Profiman sijainti on Helsingissä, ja taloushallintopalvelumme perustuvat laajaan kokemukseen talousjohdon ja taloushallinnon tehtävistä. Palvelemme tällä hetkellä muun muassa teknisen tukkukaupan, tuottavan teollisuuden, rakennusalan, lakiasioiden, lääketeollisuuden ja ohjelmistoalan asiakkaita.

Profiman taloushallinto­palveluihin kuuluvat

  • reaaliaikainen ja läpinäkyvä kirjanpito
  • tilinpäätöstasoisesti jaksotetut kuukauden tulos ja tase, ilman yllätyksiä tilikauden lopussa
  • kuukausittaiset luvut haluamassasi aikatalulussa
  • kauden talouslukujen läpikäynti joko kirjallisesti tai etäpalaverissa
  • kustannuspaikkaseuranta, -analyysi ja raportointi
  • palkanlaskentapalvelut
  • konsultointi yrityksen taloudellisten prosessien tehostamiseksi
  • aktiivinen tuki liiketoiminnan johtamiseen, seuraamiseen ja ennustamiseen.