Pienet ja keskisuuret yritykset

Ongelmakuvaus: Talouslukujen luotettavuuden ja aikataulujen osalta haasteita. Raporttien ja mittareiden lukujen kanssa haasteita tai puuttuu. Toimitusjohtajan aika ei riitä talousjohtajan toimimiseen. Taloushallinnon prosessit koetaan raskaiksi tai eivät palvele tarkoitusta riittävän hyvin. Yrityksellä on julkisrahoitteisia hankkeita, joiden raportoinnin kanssa on ollut haasteita. Tilitoimiston vaihto on ajankohtaista mutta prosessi mietityttää. 

Ratkaisu: Laaja osaaminen eri toiminnanohjausjärjestelmistä ja taloushallinnon järjestelmistä. Välitilinpäätöstasoinen kirjanpito takaa lukujen luotettavuuden. Kirjanpito on ajan tasalla ja aikataulut pitävät. Laaja osaaminen ja kokemus taloushallinnosta ja sen prosesseista, ”lääkärintarkastuksella” prosessit kuntoon. Meillä on toimivat käytännöt toteuttaa tilitoimistovaihto helposti ja joustavasti. Taloushallinto toteutetaan liiketoiminnan lähtökohdista.

Lisäksi: Talouspäällikköpalvelun kautta toteutetaan rullaavat tulos ja kassaennusteet, kehitetään raportointia ja mittareita sekä asiakas- että tuotekannattavuuslaskentaa. Rahoitusasiat ja strategian seuranta.

Ota yhteyttä

Lars Hästö

Finance partner
Talouspäällikköpalvelut, taloushallintopalvelut

lars.hasto@profima.fi

+358 400 228625