Kasvuyritykset

Ongelmakuvaus: Kasvun vaatii rahaa ja syö kassaa. Julkiset tuet ja hankkeet vaativat seurantaa ja raportointia. Organisaation kasvaessa taloushallinnon prosessien toimivuus korostuu esim laskujen tarkastus ja hyväksyntä sekä mahdolliset seurantakohteet. Asioita tulee yllättäen eteen jolloin tarvitaan nopeasti vastauksia. Raportoinnin ja mittareiden tarve nousee esille. Pitää saada ote rahoitustarpeesta ja se korostuu. Kasvun seuranta ja tiellä pysyminen on haastavaa.

Ratkaisu: Taloushallintojärjestelmä, joka kasvaa yrityksen kanssa ja sopii tarpeeseen. Hankkeiden ja projektien seuranta onnistuu helposti. Kirjanpito on ajan tasalla, luvut luotettavia ja aikatauluista pidetään kiinni. Asiantuntija on aina tavoitettavissa. Raportointi ja mittarit toteutettavissa PowerBIn kautta. Kattavat hallinnon lisäpalvelut yhteistyökumppaneiden kautta. 

Lisäksi: Kassavirtaennusteet rullaava ennustaminen antaa näkyvyyttä tulevaan ja lisää luotettavuutta liiketoiminnan jatkuvuuden osalta. Asiakas- ja tuotekannattavuuksien seuranta parantaa ymmärrystä mistä tulos muodostuu ja missä mahdollinen break-even taso on. Kasvun toteutuminen ja seuranta avaintoimenpiteiden kautta (myös operatiiviset mittarit ja muut kuin taloudelliset mittarit).

Ota yhteyttä

Lars Hästö

Finance partner
Talouspäällikköpalvelut, taloushallintopalvelut

lars.hasto@profima.fi

+358 400 228625